Qui som?

Atresorem 15 anys d’experiència en l’administració de finques i de patrimoni, a la venda, al lloguer d’immobles, a les assegurances i als serveis jurídics, que del 2015 ençà desenvolupem mitjançant l’Administració de Finques Dos Rius. Oferim orientació i assessorament jurídic i legal en tots els tràmits administratius que afecten tant a particulars, com a empreses i comunitats de propietaris.

Els nostres valors

La nostra dilatada experiència en el sector ens permet constatar que hi ha una necessitat real d’orientació en l’àmbit de l’administració de finques i de patrimoni.

Fem bandera dels nostres valors: la confiança, la proximitat i l’eficiència. Ens agrada escoltar i implicar-nos en el cas de cada client. Sabem que en les decisions importants de la vida, els cal sentir-se acompanyats i ben assessorats. Cada pas compta, i cal fer-lo bé.

foto05

T’acompanyem a l’hora de prendre grans decisions

L’EQUIP

Som un equip multidisciplinar de professionals que oferim un servei integral i transversal en l’àmbit de l’administració de finques i serveis jurídics.

admin_fincas_colegiada

Elisabet González Sánchez

Administradora

Diplomada en Ciències Empresarials. Administradora de finques amb experiència en el sector immobiliari i de les assegurances. Col·legiada en el Col·legi d’Administració de Finques de Barcelona i Lleida. Col.Número 6296, i Agent Immobiliari de Catalunya amb número 6997.

Tani Nuño Rovira

Administradora

Administradora de finques i agent immobiliària amb una llarga experiència en el sector.

Ramon Sellas Benvingut

Advocat

Doctor en Dret i Advocat. Titular del bufet Sellas Advocats.

Elisabet Riera Barniol

Advocada

Especialitzada en dret civil, contractual i extracontractual. Reclamacions de Responsabilitat civil, penal i administrativa deriva d’incompliments contractuals i culpa extracontractual. Successions i família.

SERVEIS QUE OFERIM

Cliqui sobre cada servei per veure més informació.